|   | 
  • 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ


     10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ
    Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Alan, "Halkın haber alma ihtiyacını gideren, halkın talep ve beklentilerini idarecilere yansıtarak kamu görevini yerine getiren basın mensuplarının çalışmaları her türlü takdirin üzerindedir" dedi.


    Alan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, demokrasinin güçlenmesine katkı sağlayan, sorunları gündeme taşıyarak kamu görevlilerinin çalışmalarına yardımcı olan, bilgi ve haber akışını sağlayarak toplumun bilgilenme ve aydınlanması konusunda önemli bir görevi yerine getiren basının, özgürlükçü ve çoğulcu demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından birisi olduğunu kaydetti.

    Açıklamasında, "Halkın haber alma ihtiyacını gideren, halkın talep ve beklentilerini idarecilere yansıtarak kamu görevini yerine getiren basın mensuplarının çalışmaları her türlü takdirin üzerindedir" diyen Alan, şöyle devam etti:

    "Basın meslek ilkeleri doğrultusunda, insan haklarına saygılı yayın yapan Kayseri medyamızın, halkımızın ve ilimizin yararını gözeterek, kurumlar arasındaki ilişkileri ve işbirliğini güçlendirmeye, birlik ve beraberliği artırmaya yönelik hassasiyetlerinin sürmesi en büyük arzumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle kamuoyunun bilgilendirilmesi ve aydınlatılması noktasında doğru, tarafsız ve ilkeli haber anlayışını benimsemiş, her türlü zorluk ve olumsuzluğa rağmen yoğun emek vererek çalışmalarını yürüten değerli basın mensuplarımızın "Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutluyor, başarılar diliyorum."dedi



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.