|   | 
  • "3.TÜRKİYE SEKTÖREL MUHASEBE UYGULAMALARI"SEMPOZYUMU


    Kayseri'de 17-19 Ocak tarihleri arasında "3.Türkiye Sektörel Muhasebe Uygulamaları" Sempozyumu yapılacak.400'e yakın katılımcıyla gerçekleştirilecek sempozyumda, sağlık sektöründeki muhasebe, finans, vergi, denetim ve hukuk konuları ele alınacak.

     Kayseri'de 17-19 Ocak tarihleri arasında "3. Türkiye Sektörel Muhasebe Uygulamaları" Sempozyumu yapılacak.

    400'e yakın katılımcıyla gerçekleştirilecek sempozyumda, sağlık sektöründeki muhasebe, finans, vergi, denetim ve hukuk konuları ele alınacak.

    Sempozyumla ilgili kentteki bir restorantta basın toplantısı düzenleyen Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) Başkanı Suat Özsoy, günümüz işletme koşullarında sektöre özgü koşulların ve düzenlemelerin muhasebe uygulamalarını da yakından etkilediğini söyledi.

    Sektörel muhasebe uygulamaları sempozyumunun üçüncüsünü düzenlediklerini belirten Özsoy, sempozyumun amacının meslek mensuplarını yakından ilgilendiren belirli bir sektörü, periyodik olarak muhasebe, finans ve hukuki yönleriyle incelemek, bu konularda karşılaşılan sorunları ortaya koymak ve çözüm önerileri geliştirmek olduğunu kaydetti.

    Üç gün sürecek sempozyumun 5 oturum halinde yapılacağını anlatan Özsoy,

    "400'e yakın kişinin katılımıyla gerçekleştirilecek sempozyumda hedef kitlemiz muhasebe meslek mensupları ve adayları, iş dünyasının temsilcileri ile öğretim üyeleri. Sempozyumun sonunda sunulan tebliğler ve tartışmalarla ortaya konan görüşler derlenerek, ilgilenenlere yararlı olacak bir bilgi kaynağı oluşturulacak" diye konuştu.

    Özsoy, sempozyumun 17-19 Ocak tarihleri arasında Hilton Otel'de gerçekleştirileceğini bildirdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.