|   | 
  • 6 İldeki İnsan Kaçakçılığı Operasyonu


     6 İldeki İnsan Kaçakçılığı Operasyonu
    Adliyeye sevk edilen 9 zanlıdan 7'si tutuklandı.


    Kayseri merkezli 6 ilde insan kaçakçılarına yönelik operasyonlarda gözaltına alınanlardan 7'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

    Operasyonlarda gözaltına alınan 22 zanlıdan 9'u Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.   

    Adliyeye sevk edilen zanlılardan E.A. ile M.Y. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Erdal A, Orhan Ö, Mustafa G, Ali G, Celal Y, İbrahim D. ve Kemal A, "Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yönetmek, üye olmak, bilerek ve isteyerek yardım etmek, örgüt faaliyetleri çerçevesinde göçmen kaçakçılığı yapmak, resmi ve özel belgede sahtecilik ve tehdit" suçlarından  tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

    Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 6 Kasım'da, Kayseri, Mersin, Adıyaman, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Aksaray'da belirlenen adreslere gerçekleştirdiği eş zamanlı operasyonlarda 22 kişiyi göçmen kaçakçılığı yapmak suçlamasıyla gözaltına almıştı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.