|   | 
  • ?Aile Olmak? Konferansı Düzenlendi


    ?Aile Olmak? Konferansı Düzenlendi
    Aile ve Sosyal Politikalar Politikalar Bakanlığı tarafından ?Aile Olmak? konferansı düzenlendi.Kadir Has Kongre Merkezi?nde gerçekleştirilen ve Kayserili vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konferansa katılan Alişan Kapaklıkaya, Kayseri?ye...

    Aile ve Sosyal Politikalar Politikalar Bakanlığı tarafından ?Aile Olmak? konferansı düzenlendi.

    Kadir Has Kongre Merkezi?nde gerçekleştirilen ve Kayserili vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konferansa katılan Alişan Kapaklıkaya, Kayseri?ye her geldiğinde gördüğü ilginin kendisini memnun ettiğini belirtti. Konferansta, Anadolu insanının her türlü ulvi değeri bünyesinde barındırdığını ve aile kavramına özel bir önem verdiğini anlatan Kapaklıkaya, hızla büyüyen ve gelişen dünyada olduğu gibi Türk insanında da iletişim sorunları yaşandığını ve bunun farkına varılıp düzeltildiğinde insanların çok daha huzurlu bir yaşam süreceğini söyledi.

    ?Dikkatimiz nereye odaklanırsa enerjimiz oraya akar? diyen Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya, "Öğrenmenin en büyük düşmanının o konuda bir şeyler bildiğini sanmaktır. Dünkü güneşle bugün ki çamaşırları kurutmak asla mümkün olamaz. Bu nedenle hayatı doğru yaşamak için aileye ve çocuklara özel önem verilmesi gerekir? ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.