|   | 
  • "Ak Parti yeniden tek başına iktidara gelecek"


    Ak Parti Kayseri Milletvekili Adayları İsmail Tamer, Hülya Nergis ve Avşar Aslan seçim çalışmaları kapsamında Melikgazi ilçesinde esnafı ziyaret etti.

     
    Ak Parti Kayseri Milletvekili adayları İsmail Tamer, Hülya Nergis ve Avşar Aslan seçim çalışmaları kapsamında Kayseri Melikgazi?ye bağlı Gürpınar, Gesi ve İldem?de esnaf ziyaretinde bulundu vatandaşın sorunlarını dinledi. 

    Seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Ak Parti Kayseri Milletvekili Adayı İsmail Tamer 1 Kasım seçiminin önemini vurgulayarak ?Seçim çalışmalarına hızla devam ediyoruz. Halkın büyük bir teveccühüyle karşılandık. Allah hepsinden razı olsun. Ak Parti bundan önceki dönemlerde olduğu gibi yeniden tek başına iktidara gelecek. Ülkenin gelişmesine katkı sağlayacaktır. 1 Kasım seçimleri çok önemli hem terör belasını ortadan kaldırmak adına hem de ülkemizin siyasi ve ekonomik istikrarını bozmamak adına bir kasım seçiminin önemi büyük? dedi.

    1 Kasım seçiminde Ak Parti?nin tek kadın adayı olan Hülya Nergis 1 Kasım seçiminde herkesin sandığa gitmesi gerektiğini ifade ederek ?Melikgazi İlçe Teşkilatımızla beraber seçim çalışması yapmaktayız. Önemli bir dönemde arkadaşlarımızla beraber yürüyoruz. Halkın çok büyük teveccühünü görüyoruz. Mutluyuz, heyecanlıyız. İnşallah 1 Kasım?da büyük çoğunlukla sandıktan çıkacağız ve bu belirsizlik ortadan kalkacak. İri ve diri olacağız. Ülkenin istikrarı için herkesi sandığa davet ediyoruz? şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.