|   | 
  • "Allah canımı sahada alsın"


    Teknik Direktör Yılmaz Vural, özel bir radyoya çarpıcı açıklamalar yaptı. Yılmaz, "Cumhurbaşkanımıza danışman olmak istiyorum" dedi.

    Spor dünyasının en renkli isimlerinden biri olarak dikkat çeken Teknik Direktör Yılmaz Vural, Alem FM’de program yapan radyocu Adem Metan'ın konuğu oldu.

     

    Vural, siyasetten, magazine, kadar her konuda düşüncelerini paylaştığı programda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, futbol danışmanı olmak istediğini de söyledi. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i kıskandığını belirten Vural, "Cumhurbaşkanımızı seviyorum. Fatih Terim’i kıskanıyorum." diye konuştu.

     

    Yılmaz Vural, DJ Metan’ın ve sosyal medyadan dinleyicilerin kendisine sorduğu sorulara da cevap verirken, 'Siyasete girecek misiniz?' Sorusu üzerine siyasetin kendi işi olmadığını ve yapmayacağını ifade etti.

     

    Vodafone Arena'nın açılışında milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu ve milli güreşçi Hamza Yerlikaya ile görüştüklerini anlatan Vural, her ikisinin de Cumhurbaşkanı Danışmanı olmasına vurgu yaparak, kendisinin de futbol danışmanı olmak istediğini söyledi.

     

    Vural, "Keşke Cumhurbaşkanımızın, futbol ile ilgili de bir danışmanı olsa. Futbolun büyük sorunları var. Futbol Federasyonu’nun yapısı değişmeli. Sorunlar patlayacak duruma geldi. Futbol sadece bir spor olarak görülmemeli. Büyük bir sektör, bu konuda Cumhurbaşkanımızın danışmanı olup sorunları söylemeyi çok isterim" şeklinde konuştu.

     

    Yılmaz Vural, 'Antrenörlüğü bırakacak mısınız?' Şeklindeki bir soru üzerine de, "Danışman olursam bir süreliğine bırakırım." dedi.

     

    Sosyal medyadan yöneltilen 'Eşiniz ofsaytı biliyor mu?' Sorusuna cevap veren Vural, hakemlere taş attı. Vural, "Hakemler ofsaytı bilmiyor, eşim nereden bilsin?" diye ilginç bir cevap verdi.

     

    Fatih Terim'i kıskanıyorum

    Fatih Terim’in Galatasaray’ı UEFA şampiyonu yaptıktan sonra Milan’a teknik adam olduğunu, Şenol Güneş’in A Milli Futbol Takımı'nı dünya 3’üncüsü yaptıktan sonra Kore’de bir takımı çalıştırdığını ve Mustafa Denizli’nin de Galatasaray’ın çeyrek finale çıkarmasının ardından Almanya’da hocalık yaptığını hatırlatan Vural, bu yüzden büyük takımları çalıştırmanın önemli olduğunun altını çizdi. 

     

    Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in dostu olduğunu ve sıkça görüştüklerini de anlatan Vural, olumlu eleştirilerde bulunduğunu da söyledi. Vural, "Fatih Terim’i kıskanıyorum. Başarılı insanları 'ah ben niye yapamıyorum' diye kıskanıyorum. Fatih Terim, yüzümüzü ağarttı. Türk antrenörlüğünün önemli taşı. Milli takımı yoktan var etti, ülkemize büyük başarılar kazandırdı. A Milli Futbol Takım onun sayesinde Fransa’daki Avrupa Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı. Babacan, sert, yumuşak ve ayarını iyi veriyor, Türk oyuncusunu iyi tanıyor, futbolcuları iyi hazırlıyor ve motive ediyor." diye konuştu.

     

    "Allah canımı sahada alsın"

    Son nefesine kadar büyük bir takımı çalıştırmak için mücadele vereceğini de ifade eden Yılmaz Vural, "İyi bir teknik adam yaşlandıkça bilgi ve tecrübe sahibi olur. Çok yaşamak önemli değil tecrübe ve birikim kazanmak önemli. Zeki Müren sahnede şarkı söylerken son nefesini verdi. Allah benim de canımı sahada alsın." diye konuştu.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.