|   | 
  • Antalya Stadyumu, Antalyaspor’a Devredildi


     Antalya Stadyumu, Antalyaspor’a Devredildi
    Gençlik ve Spor Bakanlığı'na ait 33 bin kişilik Antalya Stadyumu, düzenlenen protokol ile Antalyaspor’a devredildi.

    Gençlik ve Spor Bakanlığı'na ait 33 bin kişilik Antalya Stadyumu, düzenlenen protokol ile Antalyaspor’a devredildi. 
    Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, Antalyaspor Derneği Başkanı Nazif Tanır, Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, Antalya Stadyumu'nun devir teslim töreni Antalyaspor - Atiker Konyaspor maçının devre arasında gerçekleştirildi.
    Törende konuşan Hacıcaferoğlu, “26 Ekim 2015 tarihin de açılan bu stadı Antalyaspor’a devretmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu statta çok güzel günler yaşayacağız. Antalyaspor hedefleri olan takım haline gelecek. Türk futboluna ve Antalyaspor’a hayırlı olsun. Bakanımız talimatları doğrultusunda stadı Antalyaspor’umuza veriyoruz. Taraftarımızla birlikte çok iyi yere geleceğiz” dedi.
    Dernek Başkanı Tanır ise stadın Antalyaspor Derneği’ne dernekten de Antalyaspor Anonim A.Ş.’ye devredildiğini söyledi.

    Öztürk: "Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz"
    Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, 30 Haziran 2016 tarihinde göreve geldiklerinde Antalya Stadyumu’nun devrini almanın hedefleri arasında yer aldığını aktardı.
    Bugün bu hedefe ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Öztürk, “Hedefe ulaşmada bizden desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’a, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na, Antalya Valimiz Münir Karaloğlu’na, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e, Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Büyük Antalyaspor taraftarı, takımımızı, bizi, sissiz bırakacak söylem ve eylemlerden kaçınmanızı istiyoruz. Büyük başarılara imza atacağımız stadımızın Antalyaspor’a hayırlı olmasını diliyoruz. Biz güçlüyüz, kararlıyız, inanıyoruz, başaracağız, biz Antalyasporluyuz” dedi.
    Konuşmaların ardından Hacıcaferoğlu, temsili anahtarı Derneği Başkanı Nafiz Tanır'a verdi.
    Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğinde hayata geçirilen ve 103 milyon liraya mal olan 33 bin 32 kişi kapasiteli stadyum, 26 Ekim 2015 tarihinde Spor Toto Süper Lig 2015-206-16 sezonunun 9 haftasındaki Antalyaspor - Beşiktaş maçı ile açılmıştı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.