|   | 
  • 'Babam geldi kaç' faciasında beraat


    'Babam geldi kaç' faciasında beraat
    Kayseri’de kimsenin olmadığı sırada çay içmek için eve davet ettiği okul arkadaşı 16 yaşındaki Ahmet Karakurt’un 12’nci kattan düşüp ölmesiyle ilgili tutuksuz yargılanan 15 yaşındaki E.B., ilk duruşmada beraat etti. Genç kız “Babam geldi” diye bağırınca Karakurt aşağıya atlamıştı.

    Kayseri’de kimsenin olmadığı sırada çay içmek için eve davet ettiği okul arkadaşı 16 yaşındaki Ahmet Karakurt’un 12’nci kattan düşüp ölmesiyle ilgili tutuksuz yargılanan 15 yaşındaki E.B., ilk duruşmada beraat etti.

     

    Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde kapalı olarak görülen duruşmada ’Çocuğu beden veya ruh bakımından kendini savunamayacağı kişiyi öldürme’ suçlamasıyla yargılanan E.B. hazır bulunurken, verdiği ifadesinde, "Babam eve geldiğinde Ahmet dolaba saklanmıştı. Dolaptan eşya almaya gittiğim sırada pencereye çıktı" dedi.

     

    29 Temmuz 2015 tarihinde Talas ilçesine bağlı Yenidoğan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Doğanyurt sitelerinde meydana gelen olayda, 16 yaşındaki Ahmet Karakurt ile kız arkadaşı 15 yaşındaki E.B. evde çay içtikleri sırada E.B.'nin babası gelmiş ve Ahmet Karakurt 12. kattaki pencereden sarkmıştı. Sarktığı pencereden düşen Ahmet Karakurt, kaldırıldığı Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.