|   | 
  • "Babamın mekanı cennet olsun"


    Ankara’daki patlamada babasını kaybeden Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut, “İnşallah babam imanlı bir şekilde ölmüştür. Bu tip olaylar herkesin başına gelebilir, bizim de başımıza geldi” dedi.

    2 gün önce Ankara’da meydana gelen patlamada hayatını kaybeden Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut’un babası Kemal Bulut, memleketi Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinde son yolculuğuna uğurlanacak. 

     

    Öğle namazının ardından taziyeleri kabul eden Umut Bulut yaptığı açıklamada, “Söylenecek fazla bir söz yok. Başta babam olmak üzere tüm ölenlerin mekanları cennet olsun. Allah’tan tek isteğim, inşallah imanlı bir şekilde ölmüştür. Takdir-i ilahi. Orada artık vadesi geldi. Orada vadesini verdi. Bu tip olaylar özellikle son dönemlerde çoğaldı. Herkesin de başına gelebilir. İşte bizim de başımıza geldi.

     

    İnşallah, babamın mekanı cennet olsun.” ifadelerini kullandı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.