|   | 
  • Bellona AGÜ Spor, EuroCup’ta Çeyrek Finalde


     Bellona AGÜ Spor, EuroCup’ta Çeyrek Finalde

    Bellona AGÜ Spor, EuroCup Women son 8 turu rövanş mücadelesinde konuk ettiği İspanyol Spar Citylift Girona takımını 31 sayı farkla 85-54 mağlup ederek turu geçti. 
    Kayseri ekibi maça, Chelsea Gray - Tanisha Wright - Jelena Dubljevic - Lara Sanders ve Ann Wauters beşiyle çıktı.
    Maça hızlı başlayan kırmızı-beyazlı ekip ilk çeyreği 14-11, devreyi ise 38-24 önde tamamladı. İkinci yarıda rakibi karşısında farkı giderek açan kırmızı-beyazlı ekip üçüncü çeyreği 74-41, maçı da 85-54’lük skorla kazandı.
    Bellona AGÜ Spor’da, Chelsea Gray 23 sayı 7 asist 3 ribaund, Ann Wauters 15 sayı 11 ribaund 2 top çalma 2 blok, Ayşegül Günay 12 sayı 2 asist 2 top çalma, Lara Sanders 10 sayı 6 ribaund 3 top çalma 2 blok, Jelena Dubljevic 9 sayı 4 ribaund 2 asist, Tanisha Wright 6 sayı 9 asist 2 ribaund 2 top çalma, Mirna Mazic 5 sayı 5 ribaundla oynadı.
    Kırmızı-beyazlı ekip bu sonuçla birlikte EuroCup’ta çeyrek finale yükseldi.



    Etiketler bellona agü

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.