|   | 
  • ?BİZ HAKEMLERE SAYGI DUYUYORUZ AMA ONLAR DA BİZİM EMEĞİMİZE SAYGI DUYS


    ?BİZ HAKEMLERE SAYGI DUYUYORUZ AMA ONLAR DA BİZİM EMEĞİMİZE SAYGI DUYS
    Spor Toto Süper Lig?in 19. haftasında Kayseri Erciyesspor sahasında Gaziantepspor'a 1-0 mağlup oldu. maçın ardından iki takımın teknik adamı karşılaşmayı değerlendirdi.




    Spor Toto Süper Lig?in 19. haftasında Kayseri Erciyesspor sahasında Gaziantepspor'a 1-0 mağlup oldu. maçın ardından iki takımın teknik adamı karşılaşmayı değerlendirdi.

    Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, hakemlere sitem ederek, "Bu maçtan sonra ne söylenir bilmiyorum. Kaybetmeyi hak etmedik. Takım olarak hak etmedik. Maç beklediğimiz gibi başladı. Rakibin pozisyon bulmadığı bir devre oldu. 2. yarı oyuncu değişiklikleri ile oyunu rakibin tarafına yıktık. Hakemlere hep saygı duyuyoruz. Hakem alanın tamamına hakim. Her şeyi çok net görüyor. 3 pozisyon sonra golü veriyor ama daha sonra yandan bir ses ?gol? değil diyor. Yazık değil mi? Pozisyonu çok doğruydu ve alanı tamamen görüyordu. Bu çocukların emeklerine yazık değil mi? Sabaha kadar oynasak rakibin gol atma şansı yok. Hakemlere saygı duyuyoruz ama siz de bizim emeğimize saygı duyun. Maçla ilgili neyin yorumunu yapayım. Kendi evimizde oynuyoruz ve güzel bir rüzgar yakalamışız. Pozisyonu doğru yerde olmasa anlarım ama Özgür hocanın bu 1 değil" dedi.

    ?GAZİANTEPSPOR CEPHESİ?
    Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk ise, maçta çok büyük bir hakem hatası olmadığını ifade ederek, ?İki takım için de çok zor ve stresli bir hafta. Makasın daraldığını görünce, en kötüyü görünce, maçı kazanmamız gerektiğini biliyorduk. Bu ortamda maça başladık. Erciyesspor da stresliydi. Maçın genelinde çok fazla gol pozisyonu olmadı. Atan kazanacaktı. Rakibe çok fazla pozisyon vermedik. İyi bir takıma karşı oynadık. Hatamızı her an cezalandıracak bir takımla oynadık. Erciyesspor?un verilmeyen golünün görüntülerini izlediğimizde, doğru olduğunu anladık. Rakibimiz adına üzülüyoruz ama kendi adımıza seviniyoruz. İnşallah bundan sonra üst sıralara ilerlemeye çalışacağız. Maçın içerisinde doğrular ve yanlışlar oldu ama maçı etkilemedi. Her maçta ufak tefek şeyler oluyor ama bugün çok büyük bir hakem hatası olduğunu düşünmüyorum? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.