|   | 
  • 'Boydak Holding operasyonu sindirmek amaçlıdır'


    'Boydak Holding operasyonu sindirmek amaçlıdır'
    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Oktay Vural, Kayseri'de Boydak Holding'e yönelik operasyonla ilgili, "Toplumu korkutmak, sindirmek amacıyladır. Bunları daha önce yaşadık. Baskıyı ve korkutmayı yeterince sonuç almadığını görenler daha büyük baskı ve tehditlere devam ediyorlar." dedi.

     
    MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Meclis'te basın toplantısı düzenledi. Kayseri'de Boydak Holding'e yönelik operasyonla ilgili bir soruya karşılık Vural,

    "Toplumu korkutmak, sindirmek amacıyladır. Bunları daha önce yaşadık. Baskıyı ve korkutmayı yeterince sonuç almadığını görenler daha büyük baskı ve tehditlere devam ediyorlar." dedi. Boydak'ın 27 Temmuz 2013 tarihindeki açıklamasını okuyan Vural, "O zaman da yine bir gruba yönelik operasyon yapılırken bu ifadeler görülmektedir ki sistematik bir şekilde yürütülmektedir. Onun için algı operasyonları yerine milletimiz gerçekten suç varsa, delili varsa suçlunun yakasına yapışmaktır. Ama bunun yerine algı operasyonlarıyla topluma korku sarmak aslında hepimizin özgürlüğüne ve hürriyetine yönelik bir tehdidin olabileceğini ima eden yaklaşımlardır. Taraf olmayan bertaraf olur diyenlerin hışımına mı uğradı? Medya ve sermaye gruplarına yönelen bu süreç, hayırlı bir netice meydana getirmez, Türkiye böyle yönetilemez." 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.