|   | 
  • 'Böyle Penaltı Mı Olur?' Dedi Topu Auta Attırdı


    'Böyle Penaltı Mı Olur?' Dedi Topu Auta Attırdı
    Kayseri'de hafta sonu oynanan U-13 Ligi maçında, Kayseri Erciyesspor U-13 takımının antrenörü Fatih Yurt, hakemin takımın lehine verdiği penaltı kararını "Böyle penaltı mı olur?" diye eleştirdi. Antrenör Fatih Yurt, Fair-Play örneği sergileyerek, penaltıyı kullanan futbolcusuna topu auta atmasını söyledi. Futbolcu da antrenörünün dediğini yaparak topu auta attı.

    Vali Muammer Güler stadında oynanan karşılaşmada Kocasinan Şimşekspor U-13 takımı ile Kayseri Erciyesspor U-13 takımı karşı karşıya geldi.

     

    Kayseri Erciyesspor Ethem Balcı'nın 5. dakikada, Muharrem Sahar'ın 20. dakikada ve Onurhan Ünal'ın 24. dakikada attığı gol ile karşılaşmaya üstün başlayan taraf oldu.

     

    Maçın 45. dakikasında Kayseri Erciyesspor'dan bir oyuncu, Kocasinan Şimsekspor kalecisini geçti ama topu filelerle buluşturamadı. Bu dakikada hakem Ömer Hürcan Yücel, kalecinin ilk müdahalesinde yaptığı hareketi gerekçe göstererek penaltıya karar verdi. 

     

    Hakemin kararını "Hocam bu nasıl penaltı? Böyle penaltı mı olur?" diye eleştiren Kayseri Erciyesspor Antrenörü Fatih Yurt, penaltıyı kullanacak olan futbolcusuna topu auta atmasını söyledi. Penaltıyı kullanan futbolcu da hocasının dediğini yaparak topu auta gönderdi.

     

    Karşılaşma ilk yarıda atılan goller sonrasında 3-0 Kayseri Erciyesspor U-13 takımının galibiyetiyle tamamlanırken, Antrenör Fatih Yurt'un göstermiş olduğu fair-play örneği maçı izleyenler tarafından büyük takdir topladı. Karşılama sonrasında Kocasinan Şimşekspor Antrenörü Murat Özdaş da, Antrenör Fatih Yurt'u gösterdiği fair-play örneği nedeniyle tebrik etti.

     

    Antrenör Fatih Yurt, geçtiğimiz yıl Süper Lig'de Teknik Direktör Uğur Tütüneker'in de yardımcılığını yapmıştı. Başarılı antrenör Fatih Yurt, Kayseri Erciyesspor'da 7 yıl boyunca alt yapının her kademesinde görev yaptı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.