|   | 
  • ?CAPİTAL KAYSERİ ? KAYSERİ'NİN EN YENİLİKÇİ İŞ ve EKONOMİ DERGİSİ


    ?CAPİTAL KAYSERİ ? KAYSERİ'NİN EN YENİLİKÇİ İŞ ve EKONOMİ DERGİSİ
    Türkiye'nin bir numaralı aylık ekonomi dergisi Capital, 17 yıldır iş dünyasında öncü rolüyle izlenen, trend oluşturan ve arşivlenen bir dergidir.

            Yenilikçi yaklaşımı, dünya kalitesinde içerik ve özel projeleriyle dergicilik alanının seçkin markaları arasında yer almaktadır. Okura değer yaratmayı, yeni ürün geliştirmeyi ve bireysel girişimciliği destekleyen yayın politikası izler. Kitap, konferans, büyük araştırmalar ve yarışmalarla markasını sürekli genişletir. Değer yaratan içeriği ile referans kaynağıdır ve iş dünyasıyla ilgili trendleri okuyucuyla ilk paylaşan dergidir.

    CAPİTAL KAYSERİ  -- Mayıs 2013 Sayısı Tüm Bayilerde

            Anadolu?daki büyük sanayi devriminin öncülerinden olan Kayseri, ihracatını 2012 sonunda 1,6 milyar dolara çıkardı. Bu müthiş büyümeden sonra hedef 5 yıl sonra 5 milyar dolar olarak belirlendi. İhracatı 3 katından fazla artıracak sektörler arasında ise ilk sırada sağlık, turizm, lojistik, ve teknoloji yer alıyor.
            Kayseri'de 3 organize bölgesi, 1 serbest bölge, 11 küçük sanayi sitesi ve 1 teknopark faliyet gösteriyor. Kentte 43 milyon 212 bin 
    m2 planlı endrüstri alanı bulunuyor. Bugün itibariyle sanayi siciline kayıtlı sanayi işletmesi sayısı 1503 Türkiye'nin toplam sanayi işletmesi içinde %2'lik oranıyla Kayseri Türkiye'nin sanayisi gelişmiş şehirleri arasında 11. sırada yer alıyor.

            Capital Kayseri ekinden kısa notlar:

    Kayseri Valisi Şerif YILMAZ

            Eğitim ve sağlık merkezi olacağız. Kayseri'nin sanayi sektöründe ülke çapında adını duyurması ile birlikte hizmet sektöründe de önü açıldı. İlimizde son yıllarda dünya standartları ile yarışacak potansiyele sahip hastane ve tedavi merkezleri açıldı.
            Kayseri'de Erciyes Üniversitesi, melikşah Üniversitesi ve Nuh Naci Yazgan Üniversitesi 48 nine yakın öğrencisi ile eğitim faaliyetlerini sürdüyor.

    Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa BOYDAK

            Kayseri'de markalaşma faaliyetlerine 16 yıl önce başladık. Kayseri'nin bugün baktığımız zaman benzer kentlere göre epey yol aldığını görmekteyiz. Gıda sektöründeki KOBİ'lerimiz bugün markalaşma yolunda.









    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.