|   | 
  • "Daha iyi yönetilmeyi hak ediyoruz"


    AGÜ Spor’un başantrenörü Ayhan Avcı, hava atışına 1 dakika kala ertelenen Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu.

    Deneyimli koç, erteleme kararını hakkında şunları söyledi:
     
    “Öncelikle son 2 gündür yaşananlar Türk Kadın Basketbol’u adına çok düşündürücü. Konu sadece bu iki kulüp arasında olan bir konuda da değil. Bu sezon ligimizin başlangıcından beri birçok kulüp için kafalarda soru işareti bırakan konular yaşandı. Dünkü maçın ertelenmesi ya da Galatasaraylı oyuncuların hastalanmalarıyla alakalı herhangi bir yorumum olamaz. Ama bu maçın ertelenme şekline ve erteleme zamanına tepki gösterme hakkımız olduğunu düşünüyorum. Bu daha önce görülmemiş ve görülmesi de çok zor olan bir uygulamadır. Bizler ligdeki 14 takım olarak, bu ligin kalitesini artıkmak için sahada kıyasıya bir mücadele ortaya koyarken, bu zamana kadar kaliteyi artırmak adına bu kadar katkıda bulunmuşken, çok daha iyi yönetilmeyi hak ettiğimizi düşünüyorum.”
     
    Yaşanan bu olaydan takım olarak üzüntü duyduklarını dile getiren koç Ayhan Avcı, sözlerine şöyle son verdi:
     
    “Umarım daha ciddi ve sorumluca yönetiliriz. Unutulmasın ki yaptığımız iş öncelikle bir spor. Daha ötesi yok diye düşünüyorum.”
     
    Öte yandan ertelenen Galatasaray-AGÜ Spor play-off çeyrek final ikinci karşılaşması bu akşam saat 19:00'da oynanacak.
     
    Kaynak: jwsbasketball




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.