|   | 
  • Değişime yenilenmeye hazır olun mesajı


     Değişime yenilenmeye hazır olun mesajı
    Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Anbar Mahallesi ile ilgili olarak Kentsel Dönüşüm Projesini bakanlık yetkililerine verdiklerini hatırlatarak, mahalle sakinlerine;değişime, yenilenmeye ve gelişmeye hazır olun mesajı verdi.


    Anbar Mahalle gezisine AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda bölge halkı iştirak etti.

    Hak ettiği misyonuna kavuşacak?
    Anbar Mahallesi?nin Ankara ve Adana istikametinden şehre giriş yapanlar için adeta şehrin aynası olduğunu ve ilk intibanın çok önemi olduğunu belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç ?Melikgazi Belediyesi olarak yeni yollar açıyor ve parklar inşa ediyoruz. Sosyal ve spor tesisleri yapıyoruz. Bu hizmetlerin sonucu olarak hızlı bir kentleşme olmaktadır. Bu kentleşme ile ticaret artmakta ve ekonomik gelişme sağlanmaktadır. Bunun en büyük göstergesi büyük ölçekli alışveriş merkezlerinin açılmasıdır. 

    Belediye olarak Anbar Mahallesi?nde büyük ölçekli ana cadde ve yolları açtık şimdi sıra modern yapıların yükselmesindedir. Bunun için de Kentsel Dönüşüm Projesini hazırladık ve ilgili bakanlık yetkililerine sunduk. 2015 yılı Anbar Mahallesi için değişim, gelişim ve yenilenme yılı olacaktır. Bu çalışma ile Anbar Mahallesi halkının ekonomik seviyesi artacak, sosyal yaşamı renklenecek, çeşitlenecektir.? dedi.

    Anbar Mahalle Muhtarı Mustafa Bayram ise Anbar Mahallesi?nin, Kayseri şehir girişinde yer almasından dolayı önemli olduğunu ve diğer kamu kurumları ortak projeler gerçekleştirerek Anbar Mahallesi?nin hak ettiği şehirleşmeyi gerçekleştireceğini söyledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.