|   | 
  • DİKKATSİZLİK YARALANMALARA SEBEP OLDU


     DİKKATSİZLİK YARALANMALARA SEBEP OLDU
    İki farklı ilçede dikkatsizlik sonucu yaralanmalar meydana geldi. Hacılar ilçesinde ruhsatsız av tüfeğini omuzuna asarak tarladaki samanların üzerini örten genç, tüfeğin ateş alması sonucu, bacağından vuruldu. Talas ilçesinde ise bir kişi hayvan otlattığı sırada belinde bulunan ruhsatsız tabancanın yere düşerek ateş almasıyla sağ bacağından yaralandı.

     Hacılar ilçesinde, dedesine ait ruhsatsız av tüfeğini omuzuna asarak tarladaki samanların üzerini örten genç, tüfeğin ateş alması sonucu, bacağından vuruldu. 
    Alınan bilgilere göre Hacılar'a bağlı Kapuzsekisi Köyü'nde, M.K. isimli genç, dedesine ait ruhsatsız çift kırma av tüfeğini omzuna asarak tarladaki samanların üzerini örtmeye başladı. Bu sırada M.K'nın ayağının kayması sonucu tüfek ateş aldı ve şahıs sol bacağından yaralandı. Olayla ilgili Cumhuriyet Savcısına bilgi verilirken, tüfek de muhafaza altına alındı.
    Tüfekle yaralanan M.K. kaldırıldığı Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayati tehlikesi olduğundan müşahede altına alındı.
    Öte yandan 
    Talas'ta hayvan otlatan bir kişi, belindeki tabancanın yere düşerek ateş alması sonucu bacağından yaralandı. 
    Alınan bilgilere göre, Talas ilçesine bağlı Örencik köyünde Z.Ç. isimli kişi, arazide hayvan otlattığı sırada belinde bulunan ruhsatsız 7,65 mm çapındaki tabancanın yere düşerek ateş almasıyla sağ bacağından yaralandı.
    Mağdur sevk edildiği Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.