|   | 
  • Dumanların sardığı apartmandan can havliyle çıktılar


     Dumanların sardığı apartmandan can havliyle çıktılar

     Kayseri’de psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kişi daireyi ateşe verdi. Dumanların sardığı apartmandaki vatandaşlar, çocuklarıyla birlikte can havliyle dışarı kaçarken, dumandan etkilenen yavru köpeği vatandaşlar kurtardı. 
    Edinilen bilgiye göre, Kocasinan ilçesine bağlı Yenimahalle 34. Sokak üzerinde bulunan 3 katlı binanın 2. katında yangın çıktı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis çevrede güvenlik önlemi alırken, dumanların sardığı binada bulunan vatandaşlar çocuklarıyla birlikte kendilerini can havliyle dışarı attı. İtfaiye ekipleri ise alevlere müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası yangın kısa sürede söndürülürken, evde maddi hasar meydana geldi. Yangının çıktığı dairenin bütün odalarının yandığı, S.Y.’nin ailesi dışarıda olduğu sırada evi ateşe verdiği iddia edildi. Yaralananın olmadığı olayda S.Y., polis tarafından polis merkezine götürüldü.

    Korkudan titreyen yavru köpeğe vatandaş sahip çıktı
    Öte yandan yangının çıktığı binada bulunan yavru bir köpek de dışarı çıkarıldı. Korkudan titrediği görülen köpeğe vatandaş sahip çıktı. Soğutma çalışmalarının ardından polis ekipleri evde inceleme yaptı. 
    Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.