|   | 
  • EĞİTİM BİR-SEN'DEN AGÜ'YE ZİYARET


     EĞİTİM BİR-SEN'DEN AGÜ'YE ZİYARET
    Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan ile yönetim kurulu üyeleri Mustafa Lale ve Mustafa Kurban, Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu?nu ziyaret ettiler.


    Şube Başkanı Aydın Kalkan, ziyarette yaptığı konuşmada, ?Bilkent Üniversitesinden geldiğinizi biliyoruz. İlimize hoş geldiniz. Yeni görevinizde başarılar dileriz. Kuruluş aşamasında olan ve Cumhurbaşkanımızın adını taşıyan üniversitemizin ilimizin ve ülkemizin gelişmesine önemli katkılar sağlayacağını ümit ediyoruz. Kayseri?nin en büyük sivil toplum kuruluşu ve yetkili sendikası olarak ideolojik anlayıştan uzak insan merkezli sendikacılık yapmaya çalışıyoruz. Ülkemizde ve ilimizde üniversitelerde sendikalaşma oranı çok düşük özgürlük ve özlük mücadelesi için kamu çalışanlarının sendikalaşma oranlarının yüksek olması gerekir. Biz Eğitim-Bir-Sen Kayseri şubesi olarak eğitim-öğretim adına yapılacak her güzel çalışmaya gerekli katkıları sağlamaya hazırız? dedi.
    Rektör Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek sendika çalışmaları hakkında sorular sordu. Üniversitelerin halktan kopuk olmaması gerektiğini vurgulayan Rektör Sabuncuoğlu kendisinin buna önem verdiğini belirtti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.