|   | 
  • Emekli polis memuru intihar etti


     Emekli polis memuru  intihar etti
    Avcılar'da Emekli polis memuru silahla intihar ederek yaşamına son verdi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından emekli polisin cansız bedeni morga kaldırıldı.

    Olay saat 01.00’da Avcılar İlçesi Cihangir Mahallesi Sarı Asma Sokak üzerinde bulunan boş bir arazide meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir evinden ayrılan emekli polis memuru boş araziye geldi. Boş arazide silahı ile intihar eden emekli polis hayatına son verdi. Silah seslerini duyan vatandaşlar ve polisler durumu sağlık ekiplerine bildirdi.
    Alınan ihbar üzerine ise olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ayrıca olay yerine çok sayıda resmi ve özel harekat polisi sevk edildi. Olayın meydana geldiği boş arazide şerit içine alındı. Araziye gelen olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarını gerçekleştirdi. Emekli polisin cansız bedeni morga kaldırıldı.

    Avcılar’da intihar eden emekli polis memurunun üzerinden not çıktı

     Avcılar’da boş bir arsada silahla intihar eden emekli polis memurunun üzerinden not çıktı. Çıkan notta “ Ben Bedrettin DURSUN emekli özel harekat polisiyim Devlet aileme destek çıksın psikolojik destek versin” ifadelerinin olduğu öğrenildi.
    Olay saat 01.00’da Avcılar İlçesi Cihangir Mahallesi Sarı Asma Sokak üzerinde bulunan boş bir arazide meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre evinden ayrılan emekli polis memuru boş araziye geldi. Boş arazide silahı ile intihar eden emekli polis hayatına son vermişti.
    Alınan ihbar üzerine ise olay yerine sağlık ekipleri sevk edilmişti. Ayrıca olay yerine çok sayıda resmi ve özel harekat polisi sevk edilmişti. Olayın meydana geldiği boş arazide şerit içine alınmıştı. Araziye gelen olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarını gerçekleştirmişti. Emekli polisin cansız bedeni morga kaldırılmıştı.
    İntihar eden polis memurunun ismi belli oldu, üzerinden de not çıktı
    İntihar eden polis memurunun özel harekat görevinden emekli olduğu adının ve soyadının Bedrettin Dursun olduğu öğrenildi. Ayrıca polis memurunun üzerinden çıkan notta “ Ben Bedrettin DURSUN emekli özel harekat polisiyim Devlet aileme destek çıksın psikolojik destek versin” ifadelerinin olduğu öğrenildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.