|   | 
  • Eş zamanlı Bylock operasyonu: 8 gözaltı


     Eş zamanlı Bylock operasyonu: 8 gözaltı
    FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan soruşturma yürütülen ve örgüt içi kriptolu haberleşme sistemi olan by-lock sistemi kullanıcısı oldukları tespit edilen 7 eski Danıştay personeli ve kamu görevlisi olmayan 1 şahıs gözaltına alındı.

    Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik olarak yapılan soruşturmada haklarında FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan soruşturma yürütülen ve örgüt içi kliptolu haberleşme sistemi olan by-lock sistemi kullancısı oldukları tespit edilen 7 eski  Danıştay personeli ile bu kurumun FETÖ/PDY  yapılanmasında görev aldığı tespit edilen kamu görevlisi olmayan 1 şahıs ; Ankara, siirt, Kocaeli, Kayseri, Adana, Bursa illerinde  eş zamanlı operasyonda yakalanarak gözaltına alındı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.