|   | 
  • ?Grubu Lider Bitirmek İstiyoruz?


    ?Grubu Lider Bitirmek İstiyoruz?
    Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Kayserispor - Bayburt İl Özel İdare karşılaşması 2-2'lik eşitlikle sona erdi.

      Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Kayserispor - Bayburt İl Özel İdare karşılaşması 2-2'lik eşitlikle sona erdi.
    Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme, "Evimizde maalesef berabere kaldık. Artık bundan sonraki maçlarımızı kazanıp grubu lider bitirmek istiyoruz. Oyuncularımı da oynadıkları oyundan dolayı tebrik ediyorum" dedi.

    BAYBURT İL ÖZEL İDARE CEPHESİ
    Bayburt Grup Özel İdare Teknik Direktörü Bahaddin Güneş ise, "Biz profesyonel anlamda yeni kurulan bir kulübüz. Bugün de kupa ve lig maçı olduğu için 7 yeni oyuncuyla bu maça çıktık. Kayserispor çok iyi bir ekip. İyi bir mücadele olduğunu düşünüyoruz. Galip gelebileceğimiz bir maçı son dakikalarda yediğimiz gol ile beraberlikle tamamladık. Buradan Kayserispor taraftarına seslenmek istiyorum. Böyle bir sahası ve stadı olduğu için takımlarına sahip çıksınlar. Bize de 3 gün sahalarını açtıkları için Kayserispor yetkililerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.