|   | 
  • "Gül de tutuklanırsa kimse şaşırmasın"


    Gazeteci Can Ataklı, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün de içinde yer aldığı ilginç bir yazı kaleme aldı.

    Can Ataklı’nın, “Arınç mı Dündar mı daha zararlı?” başlıklı yazısında dikkat çeken bazı bölümler şöyle:

     

    Hala AKP içinde olup da etkileri bir yandan sürdürürken, sarayla ters düştükleri için okları üzerine çekenler var.

     

    Örneğin son günlerin “flaş hedefi“ Bülent Arınç. Düne kadar partinin en itibarlı ismi olan bir dediği iki edilmeyen Bülent Arınç gitti, yerine irili ufaklı eli kalem tutan bütün yandaşların kum torbasına dönen Bülen Arınç geldi.

     

    Bülent Arınç artık sadece eleştirilmek ile kalmıyor, tutuklanması için ortaya özgün görüşlerde atılıyor. Örneğin gazetenin birinde yazan biri Arınç’ın “suikast” olayı nedeniyle neden hala ifadesine başvurulmadığını sormuş. Sormakla kalsa iyi, daha da ileri gitmiş ve kendince Can Dündar’la Arınç’ı kıyaslayarak “Arınç’ın daha tehlikeli ve zararlı” olduğunu saptamış.

     

    Bu durum sadece Bülent Arınç ile sınırlı değil. Benzer bir kampanya Abdullah Gül içinde sürdürülüyor. O yazının devamında şu ifade çok dikkat çekici, “Önce yazdığımı tekrarlayayım yine; Abdullah Gül ve Arınç’ın tutuklanması mümkündür, kimse şaşırmasın.”




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.