|   | 
  • 'Gül dolgu malzemesi değildir'


    'Gül dolgu malzemesi değildir'
    Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Sayın Abdullah Gül dolgu malzemesi değildir. Kendisine yakışan bir görev mutlaka kendisine verilir. O, partimiz için çok büyük bir değerdir" dedi.

    Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, bir televizyon kanalında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü sevdiklerini ve takdir ettiklerini söyleyen Arınç, "Cumhurbaşkanlığı sürecinden sonra tekrar siyasete devam etmesini, Türkiye'ye yararlı hizmetler yapmasını gönülden arzu ederim. AK Parti'de başımızın üstünde yeri var' diyerek AK Parti'ye kendisini davet ettik. Kendisi de 'Benim geleceğim yer AK Parti'dir' dedi. Cumhurbaşkanımızın görev süresi 28'inde bitiyor. 'Abdullah Gül gelsin Genel Başkan olsun' diye düşünüyor olabilirsin ama bunun pratik faydası yok. Sayın Gül'ü oy birliğiyle Genel Başkanlığa seçseydik, Başbakan olması mümkün değildi. Bu, Sayın Abdullah Gül'e karşı alınmış bir karar değildir. Bugünkü şartların zorlamasıyla alınmış bir karardır. Sayın Abdullah Gül'ün bundan dolayı üzüleceğini düşünmem. Sayın Cumhurbaşkanımız 'AK Parti'ye döneceğim' diyor. Bu, ancak ona yakışan bir asalettir. Hemen gelip de Genel Başkan, Başbakan olmasına gerek yok. Dönecektir, birlikte siyaset yapacağız. Şartlar gerektirdiği zaman kendisine 'Gel senin yerin burasıdır 'diye teklifte bulunulacaktır" şeklinde konuştu.

    "2015'ten itibaren Sayın Abdullah Gül'ün AK Parti içinde büyük görevler alması mümkündür" diyen Arınç, "Sayın Abdullah Gül dolgu malzemesi değildir. Kendisine yakışan bir görev mutlaka kendisine verilir. O, partimiz için çok büyük bir değerdir" ifadelerine yer verdi.  



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.