|   | 
  • 'HAYDİ, TÜRKİYE ÖDÜLÜN FİDAN OLSUN' PROJESİ


    'HAYDİ, TÜRKİYE ÖDÜLÜN FİDAN OLSUN' PROJESİ
    Başkent Okulları ile TEMA Vakfı işbirliği ile "Haydi, Türkiye Ödülün Fidan Olsun" projesi başlatıldı.

     Başkent Okulları ile Tema Vakfı işbirliği ile "Haydi, Türkiye Ödülün Fidan Olsun" projesi başlatıldı.

    Başkent Okulları öğretmenlerinden Sevim Altuner, "Haydi, Türkiye Ödülün Fidan Olsun" hareketini başlattı. Tema Vakfı işbirliği ile ortak yürütülen proje hakkında bilgiler veren Altuner, ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği yaparak, mevcut ağaçlandırma projelerini desteklenmesini ve yeni orman alanlarının artırılmasını hedefliyor. İnsanlığın erozyon ve çevre konusunda daha çok bilinçlendirilmesi için örnek projeler geliştirip hayata geçirilmesi gerektiğini kaydeden Altuner, "Her insanın 10-20 fidan dikme fırsatı da maddi olarak imkanı da olmayabilir. Biz bu projeyle insanlara imkan sağlamayı amaçladık. İnternet üzerinden bize ulaşan çevre dostlarının yatıracağı küçük meblağlar, Tema Vakfı tarafından fidana dönüştürülecek" dedi.

    Altuner, Başkent Okulları öğretmen, öğrenci ve velileri tarafından desteklenen projenin yeni yılla birlikte hayata geçtiğini belirterek, "Başta Başkent Okulları ve Projemizden haberdar olan Tabipler Odası İlkokulu, Atatürk İlkokulu, Lütfiye Kısacık İlkokulu, Adana Kayseri Erciyes Derneği, Adana İl Hakem Kurulu yönetimi, gözlemci ve hakemleri, İller Bankası personeli

    ve birçok vatandaşımız yeni yılda sevdiklerine ve arkadaşlarına 'fidan' hediye ederek girdi" diye konuştu.

    Altuner, sözlerini şöyle sürdürdü:

    "Ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza atalarımızdan aldığımız emaneti daha iyi şekilde teslim etmek, daha fazla temiz hava, çevre ve yaşam alanı kazandırmak için çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızla küçük kar tanesi ile başlayan ve büyük bir çığ olacağına inandığımız projemize, yakında kuracağımız internet sitesi üzerinden destek. Çevre bilinci, toprak sevgisi ve erozyonla mücadele azim ve kararlılığına sahip olan insanlara sesimizi duyurup, katkıda bulunmaya ve cennet vatanımızı gelecek nesillere güçlü olarak bırakmaya çağırıyoruz. Bize katkılarını esirgemeyen Başkent Okul yönetimine, Tema İl Temsilciliği ve duyarlı katılımcılara teşekkür ediyoruz." dedi



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.