|   | 
  • "Hiçbir delegemiz kongrede yer almayacak"


    Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, olağanüstü kongre süreci ile ilgili açıklama yaptı.

    MHP İl Başkanı Ersoy, "Milliyetçi Hareket Partisi’ni sözde olağan üstü kongreye götürmek isteyenler tarafından yapılan girişimler neticesinde konu Yargıtay’a intikal etmiştir. Yargıtay kararı beklenirken, 2 ayrı yerel mahkemenin verdiği tedbir kararı vardır. Ankara 25. İcra Dairesi Ankara Valiliği’ne bir yazı göndererek, kongrenin engellenmesini istemiştir" dedi.

     

    Ersoy, "Hal böyle iken hala 15 Mayıs’ta sözde kongre yapacaklarını iddia eden bazı guruplar Kayseri’de üst kurul delegelerimizi arayarak kongreye davet etmektedirler. Bu daveti yaparken de yol, yemek ve konaklama ücretinin kendileri tarafından karşılanacağını ifade etmeleri basitlik ve acizliktir. Etik ve ahlaki bir davranış değildir. Bu dava için canlarını ve mallarını seve seve veren ülkücülere bu teklifi yapmak onursuzluktur. Bugüne kadar bu tür davranışlara prim vermeyen ülkücüler bundan sonrada yine bu girişimlere izin vermeyecektir" ifadesinde bulundu.

     

    Ülkücüleri orada toplayarak polis ve jandarma ile çatışma ortamına sokmaya çalışmak Türkiye’de kimseye fayda sağlamayacaktır diyen Ersoy konuşmasını şöyle sürdürdü:

     

    "Teşkilatımıza bağlı hiçbir üst kurul delegesi de orada bulunmayacaktır. Bunlara hiç bir teşkilat mensubumuzun itibar etmemesi gerekir. Bizler teşkilat olarak oraya katılmayacağız. Bunu herkes iyi anlamalı.

     

    Buradan bir kez daha ülkücüleri aşağılayıcı bir yaklaşımla kongreye davet edenlere sesleniyorum. Ülkücüler bu oyuna asla müsaade etmeyecektir ve bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada tüm oyunları bozacaktır."




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.