|   | 
  • Hırsız Yakalandı


     Hırsız Yakalandı
    Hırsızlık yapan yaparken kendisini engellemeye çalışan yaşlı kadını aracın kapısına sıkıştırdı

    Kayseri'de hırsızlık yaparken kendisini engellemeye çalışan yaşlı kadını aracın kapısına sıkıştırarak yaralayan ve 2 ayrı hırsızlık suçundan aranan hırsız, polis tarafından yakalandı. 
    Edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, sokak üzerinden demir dikme levhalarının çalınması, yağma, otomobil çalınması ve inşaattan hırsızlık olaylarının şüphelisini bulmak için çalışma başlattı. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, hırsızlık olaylarına karışanTayfur K.'yı (24) tespit etti. Tayfur K., polisin düzenlediği operasyonla kıskıvrak yakalandı. 
    Tayfur K.'nın Kayabaşı Mahallesinde demir dikme levhalarını çaldıktan sonra ertesi gün aynı yere başka bir araçla 2. kez gittiği, malzemeleri panelvan tarzı araca yükleyip çalarken müştekinin annesinin gelerek şüpheliyi engellemeye çalışması üzerine kadın şahsı aracın kapısının arasına sıkıştırdığı ve itekleyerek düşürmek suretiyle yaşlı kadının yaralanmasına sebebiyet vererek çalıntı malzemelerle olay yerinden kaçtığı belirlendi. 
    Ayrıca, Tayfur K.'nın 2 hırsızlık, 1 yağma ve 1 oto hırsızlığı olayını gerçekleştirdiği, 2 ayrı hırsızlık suçundan mahkemece aranmakta olduğu anlaşıldı. Kayseri Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen Tayfur K., adliyeye sevk edildi. 

    Yaşlı kadını araca sıkıştırdığı anlar güvenlik kamerasında 
    Öte yandan, Tayfur K.'nın hırsızlığı önlemek için gelen yaşlı kadını araca sıkıştırması ve iterek yere düşürmesi de güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.