|   | 
  • ?İntikam duygusu gütmüyoruz, Ama?!!!?


    ?İntikam duygusu gütmüyoruz, Ama?!!!?
    Öğretmenini darbederek ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklanan lise öğrencisinin yargılanmasına Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi.

    Öğretmenini darbederek ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklanan lise öğrencisinin yargılanmasına Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi.

    Tutuklu sanık F.Ş, Ankara'da kaldığı cezaevinden telekonferans yöntemiyle duruşmaya katıldı. 

    Hakimin söz verdiği F.Ş., Mehmet Aktaş?la öğle arasında konuşmaya gittiğini ve hocasının kendisinin boğazını sıktığını söyledi.

    Astım hastası olduğu için nefesinin kesildiğini anlatan F. Ş. ?Gözüm karardı. Ben kendimi savundum. Suçlu olduğumu düşünmüyorum? diyerek kendisini savundu.

    Mehmet Aktaş'ın avukatı Tuğba Ortaköylüoğlu, Aktaş?ın aynı zamanda amcası olduğunu belirterek savunma yaparken gözyaşlarına hakim olamadı.

    Ortaköylüoğlu, yırtıldığı söylenen raporun ortada olmadığını öne sürerek ?Sanığın tahrikten yararlanmasını düşündürecek veya meşru müdafayı gerektirecek herhangi bir durum söz konusu olmadığını düşünüyoruz. Eğitimci bir aileyiz. Sanığın fazladan cezaevinde yatmasını gerçekten istemeyiz.

    İntikam duygusu gütmüyoruz ama bu eylemi yapanların da cezasız kalmaması gerektiğini düşünüyoruz. Kamu vicdanını rahatlatmak için adaletli bir karar vermenizi bekliyoruz" dedi.

    Sanık avukatı Ramazan Bedir de, F.Ş'nin kendisini korumaya çalıştığını öne sürdü.

    Bedir, müvekkilinin içeride yattığı sürede göz önüne alınarak tahliye edilmesini talep etti.

    Mahkeme heyeti, F.Ş?nin tutukluluk halinin devam etmesine karar verirken duruşmayı 29? Aralık Pazartesi gününe erteledi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.