|   | 
  • Kayserigaz EIF Enerji Kongresi’nde


     Kayserigaz EIF Enerji Kongresi’nde

    Kayserigaz, enerji sektörünün en kapsamlı organizasyonlarından biri olan ‘9. EIF Enerji Kongresi ve Fuarı’na katıldı. 
    Bu yıl, Congresium Ankara, ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda, 9’uncusu gerçekleştirilen Türkiye’nin en büyük enerji organizasyonlarından EIF Enerji Kongresi ve Fuarı sektörün üst düzey yöneticileri, sivil toplum kuruluşları yöneticileri, akademisyenler ve düzenleyici kuruluşlar bir araya getirdi. Düzenlenen kongreye 150’den fazla şirket ve binlerce kişi katıldığı kongrede Kayserigaz Müşteri Hizmetleri Sorumlusu Demet Koç, ‘Doğalgaz Dağıtımında Müşteri Ne İster?’ konulu sunumunu paylaştı. Ulusal ve uluslararası medya kuruluşları tarafından canlı yayınlanan kongre dünya enerji sektörü tarafından yakından takip edildi.
    Kayserigaz Müşteri Hizmetleri Sorumlusu Demet Koç, kongrede gerçekleştirdiği sunumda müşterinin tanımından başlayarak, abonelik verileri, müşteri analizi, abonelerin beklentilerini, müşteri sadakati, müşteri memnuniyet oranını, Kayserigazın yürüttüğü kampanya, etkinlik ve çalışmalarını anlattı. Kendisine yöneltilen soruları cevapladıktan sonra dinleyicilerine teşekkürlerini iletti.



    Etiketler Kayserigaz fuar

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.