|   | 
  • Kayserispor Derneği Olağanüstü Genel Kurul'a gidiyor


     Kayserispor Derneği Olağanüstü Genel Kurul'a gidiyor

     Kayserispor Kulübü resmi internet sitesinden yapılan açıklamada 17 Aralık tarihinde olağanüstü genel kurul yapılmasına karar verildiği açıklandı. 
    Resmi internet sitesinde Yönetim Kurulu Başkanı Recep Mamur inzasıyla yapılan açıklamada, "Kayserispor Kulübü Derneği’nin olağanüstü genel kurulunun aşağıdaki gündemi görüşmek üzere 17.12.2016 Cumartesi günü saat 11:00’da Kadir Has Kongre Merkezi Erciyes Konferans Salonu Kocasinan- Kayseri adresinde yapılmasına, çoğunluk sağlanamadığı takdirde olağanüstü genel kurulun bir hafta sonra 24.12.2016 Cumartesi günü aynı yer ve saatte yapılmasına karar verilmiş olup, tüm üyelerin olağanüstü toplantıya katılmaları rica olunur." denildi.
    Gündem, divan heyetinin teşekkülü, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması, yönetim ve denetim kurulu raporlarının ve mali tabloların okunması, yönetim ve denetim kurullarının ibrası, yeni yönetim, denetim ve disiplin kurullarının oluşturulması ve kapanış olarak belirtildi.



    Etiketler kayserispor kurul

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.