|   | 
  • Kayserispor ilkyarı atıyor, ikinci yarı yiyor


     Kayserispor ilkyarı atıyor, ikinci yarı yiyor

    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, geride kalan 10 hafta sonunda 11 gol atarken, kalesinde 17 gol gördü. Sarı-Kırmızılı takım attığı 11 golün 7 sini ilkyarıda 4 tanesini ise ikinci yarılarda buldu. Kayseri temsilcisinde kendi kalesinde gördüğü gollerde ise tersine bir durum söz konusu. 
    Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 10 hafta sonunda Kayserispor kalesinde gördüğü 17 gol ile ligde yer alan 18 takım arasında en fazla gol yiyen ikinci takım konumunda. Ligde 21 gol yiyen Aytemiz Alanyaspor’un ardından 17 gol yiyen Kayserispor ile Kasımpaşa bu konuda istediklerini bulamayan takımlar oldu. Sarı-Kırmızı takımın özellikle ikinci yarıda yediği goller bu durumda etkili olmuş durumda. Bu sezon oynadığı 10 maçın ilk yarılarında 6 gol yiyen Kayseri temsilcisi ikinci yarılarda ise kalesinde tam 11 gol gördü. Bunun karşılığında rakip filelere gönderdiği 11 golün 7’sini ilk yarılarda atarken, 4 tanesini ikinci yarılarda buldu. Ayrıca, Kayserispor’a uzatma dakikalarının yaramadığı da ortada. Kayseri ekibi 10 maçın 4’ünde uzatma dakikalarında kalesinde gol gördü. Fenerbahçe, Bursaspor, Kasımpaşa ve Osmanlıspor maçlarında uzatma dakikalarında gelen gollere engel olamayan Kayserispor bu maçların hiçbirini kazanamadı.
    Sarı-Kırmızılı takımın bu sezon en golcü ismi olarak 5 gol atan Welliton ön plana çıkarken, bu ismi 2 gol atan isimler Deniz Türüç ve Prejuce Nakoulma takip etti. Ufuk Budak ve Samba Sow isimleride takımlarına 1 gollük katkı sağladı.



    Etiketler kayserispor

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.