|   | 
  • "Kayserispor ligde kalacak"


    Kayserispor teknik direktörü Hakan Kutlu takımın form grafiğinden memnun olduğunu ifade ederek sezon sonu sarı kırmızılı ekibin ligde kalacağını vurguladı.

    Hakan Kutlu kişisel internet sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

     

    "Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar oynadığımız 4 maçtan 3 beraberlik aldık. Zorluk derecesi oldukça yüksek ve stratejik önemi olan maçlar oynadık. 

     
    Kaybetmemenin de en az kazanmak kadar önemi olduğu maçlar oynuyoruz ve bu dönemde haftalardır kazanamamanın vermiş olduğu streside yaşamaktayız. Deplasmanda 10 kişi kaybettiğimiz Fenerbahçe maçı dahil ortaya koyduğumuz futboldan oldukça memnunum. Özellikle son iki haftada oynadığımız Çaykur Rizespor deplasmanı ve evimizde Antalyaspor maçlarında ortaya koyduğumuz oyun ve girdiğimiz pozisyonlar ile galibiyeti fazlasıyla hak ettiğimizi düşünüyorum. Her iki maçta da lehimize verilmeyen penaltılar oldu. Takımımın form grafiği her geçen hafta yükselmekte. Bu yükseliş artarak devam edecektir. Oyuncularımın her birbirinin sahada gösterdikleri performans önümüzdeki haftalar için oldukça ümit verici. Kayseri şehrine ve camiasına yakışır şekilde mücadele etmeleri son derece sevindirici. Kazanma arzuları, çoşkuları ve kaybetmemek için verdikleri mücadele üst düzeyde. Antalyaspor maçında tribünlerde bizleri desteklemeye gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. 
     
    Kayserispor sezon sonu ligde kalacaktır. Benim ve oyuncularımın buna inancı tam. Ligde geride kalan altı haftada altı final maçı oynayacağız. Kayserispor camiası olarak kenetlenip birlik ve beraberlik içerisinde sezon sonu hedefine ulaşan takım biz olacağız."




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.