|   | 
  • "Kayserispor'un hakkını kimseye yedirmeyiz"


    Kayserispor Yönetim Kurulu Üyeleri Oğuz Ortaköylüoğlu ve Ahmet Yıldız ile Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, basın bilgilendirme toplantısı yaptı.

     
    Kayserispor Kulübü Başkanvekili Oğuz Ortaköylüoğlu, hakem hataları ile ilgili değerlendirmesinde, kulüp olarak başka takımların haklarının yenilerek başarı elde edilmesine karşı olduklarını söyledi. Ortaköylüoğlu, bunun yanında kendilerinin de haklarını yenilmemesini ve başarısızlığa itilmemesini istediklerini ifade etti. Kayserispor Kulübü'nün sezon başından bu yana istediği performansı ortaya koyamadığına aktaran Oğuz Ortaköylüoğlu, gelecek haftalarda başarılı olacaklarını kaydetti. 

    ?Yönetim göreve geldiğinden itibaren sezon başında hocamızın da gayretleriyle iyi bir takım oluşturduk? diyen Oğuz Ortaköylüoğlu, Fenerbahçe maçı öncesinde şunları dile getirdi: ?Biliyorsunuz sezon başında birkaç kulüp çok ciddi bütçelerle kadro kurdular. Biz de diğer kulüpler gibi takım kurduk ve onlardan eksik bir tarafımız yok. Ama futbolda bazen işler iyi gidiyor, bazen iyi gitmiyor. Şunu biliyorsunuz ki, şuan yapmamız gereken sorunsuz bir ortam oluşturmak. Birlik, beraberlik içinde dayanışma içinde mücadelemize devam etmeliyiz. Bu noktada güçlü bir yapıya sahibiz. Takım olarak iyi bir yere geleceğiz. Buna inanıyoruz.?

    Hakem hataları ile ilgili sorunlar yaşadıklarını aktaran Oğuz Ortaköylüoğlu, bununla ilgili yetkili kuruluşlara gerekli müracaatları yaptıklarını anlattı. Ortaköylüoğlu, yaptıkları çalışma ile ilgili şu bilgileri verdi: ?Hakem hataları Kayserispor olarak geçen senelerde ve bu sene ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Bu süreçte hep federasyonumuza saygı ve sabırlı davrandık. Fakat ne kadar sabırlı davranırsak geri dönüşümü mağduriyet olarak yaşadık. Kimse sanmasın Kayserispor gerekli adımları atmıyor. Biz gerekli adımların atılması için ilgili bütün kurumlarla irtibata geçtik. Gerekli müdahaleleri yaptık. Kayserispor'un hakkını kimseye yedirmeyiz. Bazen bunun geri dönüşünü alıyorsunuz. Bazen de alamıyorsunuz. Ama biz hiçbir takımın hakkını yeme, hakkı yenilerek başarı elde etmek istemiyoruz. Hakkımızın da yenerek başarısızlığa itilmek istemiyoruz. Kabul edemeyiz. Bu konuda kamuoyunun ve Kayseri halkının bilmesi gereken, Kayserispor için her müracaat ve girişimleri yaptık. Hakem hataları devam ederse yapmaya da devam edeceğiz.? 

    Tolunay Kafkas ise, "Bilgilendirme toplantısı için buradayız. Ülkemiz çok zor dönemden geçiyor. Ölen vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Sezona zor bir bir süreçte başladık. İlk 3 haftayı iyi götürdük, son 4 hafta kötü zamanlar geçirdik ama bu süreçten çıkabilecek gücümüz, karakterimiz ve her şeyden önce kavgacı kimliğimiz var. Ligin henüz 7. haftası başta başkanımız olmak üzere yöneticilerimiz, oyuncularımız yani herkes sonuna kadar mücadele vereceğiz kimse endişelenmesin" şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.