|   | 
  • Kayserispor, Yeni Malatyaspor'un konuğu


     Kayserispor, Yeni Malatyaspor'un konuğu
    Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Yeni Malatyaspor kendi sahasında Kayserispor ile karşı karşıya gelecek.

    Saat 18.00'de başlayacak mücadelede hakem Volkan Bayarslan görev yapacak. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Samet Çavuş ve Samet Çiçek yapacak.

    Karşılaşma öncesi Kayserispor'un 44, Yeni Malatyaspor ise 40 puanda bulunuyor. Kayserispor 9. sırada yer alırken, Yeni Malatyaspor ise 10. sırada bulunuyor.

     

    KAYSERİSPOR HOCA DEĞİŞİKLİĞİNE GİTTİ


    Kayserispor, hafta arasında teknik adam değişikliğine gitti. Sarı - Kırmızılılar Marius Sumudica ile yollarını ayırırken, eski hocaları Ertuğrul Sağlam'ı göreve getirdi. Sağlam sezona Yeni Malatyaspor'da başlamıştı.
    Öte yandan iki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 1-0'lık skorla kazanmayı başarmıştı.

     

    YENİ MALATYASPOR - KAYSERİSPOR YAYINCISI

    Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Yeni Malatyaspor ile Kayserispor arasında oynanacak karşılaşmanın yayıncısı belli oldu. İki takım arasındaki müsabaka beIN SPORTS 4'ten naklen ekranlara gelecek.


    YENİ MALATYASPOR - KAYSERİSPOR KARŞILAŞMASINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


    YENİ MALATYASPOR - KAYSERİSPOR MÜCADELESİNİN GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.