|   | 
  • Kayserispor’da Nakoulma krizi


     Kayserispor’da Nakoulma krizi
    Kayserispor’da son günlerde yaşanan olumsuz gelişmelere bir yenisi daha eklendi. 17 Aralık'ta Olağanüstü Genel Kurul kararı alınan ve Başkan Recep Mamur'un kesinlikle aday olmayacağını açıkladığı camiada şimdide Prejuce Nakoulma krizi patlak verdi.


    Sezon başında Mersin İdman Yurdu'ndan transfer edilen ve takımın en etkili ismi olarak dikkat çeken Prejuce Nakoulma'nın sözleşmesindeki madde gereğince sözleşmesini tek taraflı feshedebileceği öğrenildi. Alacaklarını tahsil edemediği için TFF'ye ihtarname çeken Burkina Fasolu oyuncunun sözleşmesinde "Alacaklarını 10 gün içinde tahsil edemezse sözleşmesini fesih edebilir" maddesi bulunduğu öğrenildi. Kulüpten 225 Bin Euro alacağı bulunan Prejuce Nakoulma'nın bu maddeyi kullanarak alacağını tahsil edememesi durumunda sözleşmesini Pazartesi günü feshedebileceği öğrenildi.
    Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor forması altında 11 maçta toplam 898 dakika forma giyen Burkina Fasolu oyuncu 2 gol attı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.