|   | 
  • "Kimse benden özür beklemesin"


    Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, EURO2016 Fransa'ya hazırlanan A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosuna çağırılıp çağırılmamasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

    Fenerbahçe Dergisi'nin Nisan 2016 sayısına röportaj veren Volkan Demirel, "Milli maçta (Türk Telekom Arena'daki Kazakistan maçı) yaptıklarımın arkasındayım, doğru olduğuna inandığım şeyi yaptım, kimse özür beklemesin. Ay yıldızlı formayı tekrar giymekten onur duyarım, çağrılmazsam da saygı duyarım ama artık herkes sussun oyunculara ve teknik ekibe saygısızlık yapılıyor." dedi.

     

    A Milli Futbol Takımı'nın 16 Kasım 2014 günü Türk Telekom Arena'da Kazakistan ile oynayacağı EURO 2016 Fransa Grup Elemeleri maçı öncesi ay yıldızlı ekibin ilk 11'inde yer alan Volkan Demirel, ısınmak için çıktığı sahada taraftarların küfürlerine maruz kalınca yaşanan olaya tepki göstererek önce oyun alanını, sonra da stadı terk etmişti. Tecrübeli futbolcu, teknik heyetin ikna çabalarına rağmen stadı terk edip giderken, çok ağır cezalar alacağını bilen o dönemde milli takım kadrosunda olmayan takım arkadaşı Emre Belözoğlu, Volkan Demirel'i alarak karşılaşmanın ilk yarısının son dakikalarında stadyuma geri dönmüş ve ikili soyunma odalarının bulunduğu bölgeden stadyuma giriş yapmıştı.

     

    Yaşanan bu olayın ardından A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosuna bir daha çağırılmayan Volkan Demirel, her milli maç olduğunda gündeme gelmiş ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e de konuyla ilgili sorular sorulmuştu. Ay yıldızlı ekibin son oynadığı ve ikisini de 2 - 1 kazandığı İsveç (Antalya'da) ve Avusturya (Viyana'da) maçlarının aday kadrosuna da davet edilmeyen Volkan Demirel'in durumu Fatih Terim'e yine sorulmuş, Fatih Terim de Volkan Demirel'in kamuoyu önünde özür dilemesini ister anlamına gelen söylemlerde bulunmuştu. Bu durum da yazılı, görsel ve sosyal medyada büyük ses getirmişti.

     

    Yaşanan bu tartışmalara ise son noktayı Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel koydu. Demirel, sarı lacivertli kulübün yayın organı Fenerbahçe Dergisi'ne verdiği röportajda, yaptığı hareketin arkasında olduğunu, yapılan işin doğru olduğunu ve özür dileyecek bir durum olmadığını ifade ederek, "Kimse benden özür dilememi beklemesin." dedi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.