|   | 
  • Kocasinan Belediyesi okullarda hijyen çalışmalarına başladı


     Kocasinan Belediyesi okullarda hijyen çalışmalarına başladı
    Kocasinan Belediyesi ilçe sınırları içindeki 39 okulda temizlik çalışmalarına başladı.

    Kocasinan Belediyesi ilçe sınırları içindeki 39 okulda temizlik çalışmalarına başladı. 
    ‘Sağlığınız Bizim İçin Önemli’ sloganı ile Avukat Ahmet Ulucan İlkokulu ve Ortaokulu’nda başlatılan temizlik çalışması programının tanıtımına, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu katıldı.
    Okul Müdürü Hakan Yüksel’in, Hoşgeldiniz temalı konuşmasının ardından, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Kocasinan Belediyesi’ne eğitime verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti.
    39 okulda her gün 3 ekip çalışacak
    Daha sonra Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, söz konusu programla ilgili bildi verdi. İlçe sınırları içindeki 39 okulda, ‘Sağlığınız Bizim İçin Önemli’ sloganı ile başlattıkları hijyen çalışmasının, her gün 3 farklı ekip tarafından yürütüleceğini belirten Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini şöyle sürdürdü:
    “Ayrıca bu ekipler haftada 1 gün de mikroorganizmalara karşı hijyen temizliğini yapacak ve her bir ekipte 4 farklı arkadaş hizmet verecek. Bununla birlikte bu ekiplerin başında konusunda uzman biyologlar, ziraat mühendisi ve sağlıkçı da bulunacak ve denetim yapacak. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış ve benzer birimlerin sertifikasyonunu almış ürünlerle hizmet sunulacak. Bizler Kocasinan Belediyesi olarak, sizlerin sağlıklı nesiller olarak yetişebilmeniz ve fiziki ortamlarınızın sağlıklı bir şekilde oluşabilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz.”
    Fen Lisesi Kocasinan sınırları içine geliyor
    Belediye olarak, geçen yıldan bu yana eğitime yapılan katkılarla, ilçedeki genel başarı düzeyinin yükseldiğine de değinen Başkan Çolakbayrakdar, öğrencilere, Fen Lisesi’nin Kocasinan sınırları içerisine getirileceği müjdesini de verdi.
    Şehit Ömer Halisdemir adına sınıf açıldı
    15 Temmuz gecesi, FETÖ/PDY terör örgütü eli ile gerçekleştirilen darbe girişimi ile ilgili olarak öğrencilere nasihatlerde bulunan Başkan Çolakbayrakdar, “Genç dimağlarınızı başkalarına kiralamayın.” diyerek konuşmasını tamamladı.
    Program, Başkan Çolakbayrakdar ve İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz’ın 15 Temmuz anısına açılan sergiyi gezmesi ve Niğdeli şehit Ömer Halisdemir adına açılan sınıfı ziyaret etmesiyle sona erdi.



    Etiketler kayseri okul hiyjen

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.