|   | 
  • Koşukavak:Kayserispor'un ligde kalması için tüm gücümüzle çalışacağız


     Koşukavak:Kayserispor'un ligde kalması için tüm gücümüzle çalışacağız
    Kayserispor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, 6-3'lük Denizlispor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Kayserispor'un ligde kalması için tüm gücümüzle çalışacağız" dedi.

    Kayserispor, ligin 38. haftasında sahasında ağırladığı Denizlispor'u 6-3 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, "28 puanlı Denizlispor ve 35 puanlı Kayserispor... Matematiksel anlamda rakibin umudu var. Biz ev sahibiyiz. Uzun zamandır iç sahada kazanamadığımızdan dolayı mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı. Ligin boyu kısaldıkça da oyuncuların üzerinde baskı ve stres artıyor. Kayseri’ye geleli henüz 48 saat oldu. Benim açımdan da her antrenörün açısından da böyle zor bir zamanda, vakit olmayan hazırlık anlamında zorlukları vardı.3 günde bir maç olduğundan dolayı çok fazla prova yapamıyoruz. İşin teorik tarafından çok gittik. Oyuncularıma oyuna sadakatlerinden dolayı teşekkür ederim. Oyunun geliştirmemiz gereken çok yer var. Bu 20 günlük bir yolculuk. Yolculuğun ilk başlangıç noktası burasıydı. Yolculuk önemli ama varış daha önemlidir. Ligde kazanmamız gerekiyor. Ligin başından beri çok kredi tüketmişiz. O yüzden bundan sonra Kayserispor’un ligde kalması adına ben ve oyuncularım elimizden ne geliyorsa tüm gücümüzle çalışıp yapacağız. Kimsenin bundan şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

    Ali Tandoğan: "Çok şanssız zamanlar yaşıyoruz"

     

    Denizlispor Teknik Direktörü Ali Tandoğan, Kayserispor maçının ardından, "Çok şanssız zamanlar yaşıyoruz" dedi.
    Denizlispor, ligin 38. haftasında deplasmanda karşılaştığı Kayserispor'a 6-3 yenildi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Denizlispor Teknik Direktörü Ali Tandoğan, çok üzüldüklerini söyleyerek, "Kaybettiğimiz bir maç var. Çok üzüldük. Oyun içerisinde varını yoğunu koymak isteyen oyuncularım adına üzüldüm. Çok şanssız zamanlar yaşıyoruz. Oynaması gereken 5 tane oyuncumuzun sakatlığından dolayı kadroda olmayışları, sahada 10 kişi kalmamız. 2-1 yakalamamıza rağmen gördüğümüz kırmızı kart sonrasında tekrardan 3. golü yememiz. Ardından oyuna istediğimiz gibi başlamayıp üst üste yediğimiz gollerle net bir skor yakaladılar. Tabii ki vazgeçmemek gerekiyor. Ben hiç bir zaman hiçbir noktada vazgeçmedim. Buraya gelirken de oyuncu grubuma hep bunu söyledim; 'Siz vazgeçseniz de ben vazgeçmeyeceğim, son ana kadar Denizlispor forması yerlerde sürünmeyecek' dedim. Eğer ki bizim düşüncelerimize dahil olmayacak insanlar varsa, ya bize dahil olmayacak ya da bizim burada durmamızın bir anlamı yok. Çünkü her şeyi kabul edebilirsiniz, küme düşmeyi de kabul edebilirsiniz ama bazı yerlerde o agresifliği ve cesareti göstermeniz gerekiyor. Çok detaya da girmeye gerek yok" şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.