|   | 
  • 'Kurun şu hükümeti, artık bizi oyalamayın'


    'Kurun şu hükümeti, artık bizi oyalamayın'
    Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, KTO Meclis Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, "Hükümet kurulacaksa bir an önce kurulmalı, değilse bizi fazla oyalamasınlar bir an önce seçime gidelim" dedi.

     
    Kayseri Ticaret Odası Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı, M. Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonu?nda gerçekleştirildi.

    Meclis Başkanı Mehmet Filiz yönetiminde gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Daha sonra gündeme ilişkin konuşan Başkan Mahmut Hiçyılmaz, meslek komiteleri toplantıları hakkında bilgiler vererek, "Göreve gelmeden öncede meslek komitesi toplantılarının ne kadar önemli olduğunu söyledim. Kaldı ki meslek komitesi toplantılarında sadece asil üyelerle değil, aynı zamanda yedek üyelerle beraber de toplanmasının fayda sağlayacağını söyledim. Nitekim uygulamayı da yaptık. Bunu da yeterli görmeyip daha da genişletilmiş şekilde gruplar halinde o meslek grubundaki arkadaşlarımızın bu toplantıları katılmalarını istedik. Meslek komitesi toplantılarını genişletilmiş şekilde yaptık. Gerçekten çok başarılı toplantılar yaptık" dedi. Ülkemizde son günlerde yaşanan terör olaylarına da değinen Hiçyılmaz, çözüm sürecinin akılcı ve mantıklı bir yolda ilerlemesi amacıyla ortaya konulan çabaların boşa çıkarılması için terör eylemlerine başvurulduğunu belirtti. Hiçyılmaz, şöyle konuştu;

    "Çözüm sürecinin akılcı ve mantıklı bir yolda ilerlemesi amacıyla ortaya konulan çabaların boşa çıkarılması için terör eylemlerine başvurulduğunu görmekteyiz. Bunun yanı sıra koalisyon hükümetinin kurulmasının gecikmesi ve bir belirsizliğin hakim olmasından dolayı terör örgütleri bu boşluktan istifade ederek Türkiye'yi karıştırmak gayretleri içerisine girmişlerdir. Hükümet bir an önce kurulmalı, değilse bizi oyalamasınlar seçime gidelim. Meydana gelen terör saldırıları ülkemizin birlik, beraberlik ve huzurunu bozmaya yöneliktir. Bu saldırılar karşısında birliğimizden taviz vermeden sağduyumuzu korumak zorundayız. Birlik ve beraberliğimize yönelen ve insanımızın canına kasteden terör eylemlerinin her türlüsünü kınıyor ve lanetliyorum. Terör eylemleri sonucu şehit olan asker ve polisimize Allah'tan rahmet yakınlarına ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Terör örgütünün uzantısı olarak meclise girmiş olan ve seçimlerden sonraki konuşmalarıyla, hal ve hareketleriyle TBMM'ye yakışmayan o insanların Türkiye'nin karışmasına sebebiyet verecek şekilde hareket etmelerini de kınıyor ve lanetliyorum."

    Başkan Hiçyılmaz konuşmasının sonunda Temmuz ayında gerçekleştirilen faaliyetlere ilişkin de bilgiler paylaştı. Ayrıca Hiçyılmaz, üyelerden Kayserispor?a destek için kombine bilet satın almalarını istedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.