|   | 
  • Müftülük Personeline Eğitim


     Müftülük Personeline Eğitim
    İncesu ilçesinde ''Müftülük Personelinin Eğitim Becerilerinin Artırılması Projesi" kapsamında, 45 imam-hatip, vaiz ve müezzin ile 15 şube müdürüne eğitim veriliyor.

    İncesu Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda bugün başlayan seminer, 20 Şubat'ta sona erecek.

    İlçe Müftüsü Salih Sezik, yaptığı konuşmada, eğitimin amacının, personelin iletişim becerilerini geliştirerek kamuya hizmet sunma kapasitesinin artırılması ve  bölgedeki yerel aktörlerin bölgesel kalkınma açısından önem arz eden, ancak kurumsal kapasite eksikliği nedeniyle hazırlık ve uygulama aşamalarında sıkıntı ile karşılaşılan çalışmalarına destek sağlamak olduğu söyledi. 

    Seminerde, Erciyes Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Öğretim Görevlisi Osman Utkan tarafından diksiyon eğitimi, etkili iletişim teknikleri, beden dili eğitimi, hitabet teknikleri eğitimi verilecek.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.