|   | 
  • ÖĞRENCİLERDEN RESİM VE KOMPOZİSYON SERGİSİ


     ÖĞRENCİLERDEN RESİM VE KOMPOZİSYON SERGİSİ
    Kayseri?de, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Kültür ve turizm Müdürlüğü ile İl Gençlik ve Spor Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği programda, öğrenciler İstiklal Marşının kabulünün 92. yıl dönümü olması nedeniyle resim ve kompozisyon sergisi düzenledi

     İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde düzenlenen sergiye, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş, İl Gençlik ve Spor Müdürü Metin Özmen, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Erdoğan ve öğrenciler katıldı. Sergi açılışında konuşan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Erdoğan, ?İstiklal Marşının kabulünün 92. yıl dönümü olması nedeniyle düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilerimizin eserleri sergilendi. Gerçekten burada güzel eserler bulunuyor. Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Sergimiz 3 gün açık kalacak? dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.