|   | 
  • Öğrencilerin tercih telaşı


     Öğrencilerin tercih telaşı
    Tekirdağ’da Tercih ve Yerleştirme Komisyonları, öğrencilere rehberlik ederek tercihlerinde katkı sağlamaya devam ediyor.

    Tekirdağ’da Tercih ve Yerleştirme Komisyonları, öğrencilere rehberlik ederek tercihlerinde katkı sağlamaya devam ediyor. 
    Tercih ve Yerleştirme Komisyonları, öğrencilere konusunda yardımcı olurken İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan da komisyonları gezdi. Ulusan, Süleymanpaşa 50. Yıl Ortaokulu, Süleymanpaşa Hacıilbey Ortaokulu ve Süleymanpaşa Özel İdare 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu Tercih ve Yerleştirme Komisyonlarını ziyaret etti. Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, ziyaret sırasında öğrencilere tercih konusunda komisyon ile birlikte rehberlik yaptı. 
    Tercih süreci ile ilgili görevlilerden bilgi alan Ulusan’a ziyaret sırasında İl Milli Eğitim Şube Müdürü Suat Aydın da eşlik etti.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.