|   | 
  • Otomobil ağaca çarptı: 2 yaralı


     Otomobil ağaca çarptı: 2 yaralı
    Adana’nın Kozan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Hacıuşağı Mahallesi Kadirli Caddesi Hoşkadem Camii civarında meydana gelen kazada Burak H.’nin kullandığı 01 AAZ 088 plakalı otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan portakal ağacına çarparak durabildi. Kazada otomobil sürücüsü Burak H. ve yanında yolculuk eden ve ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine çağırılan ambulans ile Kozan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

    Adana’nın Kozan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. 
    Edinilen bilgiye göre, Hacıuşağı Mahallesi Kadirli Caddesi Hoşkadem Camii civarında meydana gelen kazada Burak H.’nin kullandığı 01 AAZ 088 plakalı otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan portakal ağacına çarparak durabildi. Kazada otomobil sürücüsü Burak H. ve yanında yolculuk eden ve ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine çağırılan ambulans ile Kozan Devlet Hastanesine kaldırıldı. 
    Kaza nedeniyle yolun trafiği bir süre kontrollü olarak durduruldu. 



    Etiketler Adana Trafik Kaza

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.