|   | 
  • "Otomobil sürücüleri bizleri fark etsin, saygı göstersin"


    KAYSERİ'de yaşayan ve 36 yıldır motosiklet kullanan Metin Tek (49) otomobil sürücülerinin motosiklet sürücülerini yok saymaması gerektiğini ve biraz daha saygılı davranması gerektiğini söyledi.

     KAYSERİ'de yaşayan ve 36 yıldır motosiklet kullanan Metin Tek (49) otomobil sürücülerinin motosiklet sürücülerini yok saymaması gerektiğini ve biraz daha saygılı davranması gerektiğini söyledi.
     
    Askeriye sivili memur olarak çalışan evli 2 çocuk babası Metin Tek, sınava yetişebilmesi için yeğeni Ezgi Tek'i (17) motosikleti ile sınava getirdi. Kayseri'de motosiklet sporları kulüp başkanlığı yaptığını ifade Metin Tek, " 36 yıldır motosiklet kullanıyorum. Bilinçli bir şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Riskli bir aracı bilinçli bir şekilde kullanıyoruz. Motosikleti sürmek gökyüzünde uçmak gibi birşey benim için" dedi.
     
    Motosiklet ve ekipmanları halkın dikkatini çektiğini vurgulayan Tek, " Motosiklet ve ekipmanları halkın dikkatini çekiyor. Onun haricinde üzerimizde bulunanları biz giymeye mecburuz. Bir kazayı minimum zarara indirmeye çalışıyoruz. Motosiklet camiası olarak saygıyı arayan bir gurubuz. Motorların kasası, koruyucu tamponu yok. Bizim koruyucu ekipmanlarımız bir yere kadar işe yarıyor. Otomobilde ki gibi değildir. Sürücülerden biraz saygı bekliyoruz. Otoyolda sıkıştırmamalarını, görmelerini ve bizi fark etmelerini istiyoruz. Motosiklet kazalarının çoğunluğu şehir içinde oluşmaktadır. Halkın motosiklet tehlikeli gibi bir antipatisi olsa da sempati duyup özlemle bu araçlara bakanlar var. Bizimle fotoğraf çektirmek isteyen birçok insan var" diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.