|   | 
  • "Recep Mamur olmasa Tolunay Kafkas olmazdı"


    Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, katıldığı bir televizyon programında Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur ile ilgili olarak, "Teknik direktör olmamda büyük desteğini gördüm" dedi.

    "Başkan Recep Mamur, Teknik Direktör olduğum dönemde bana şans vererek her türlü eleştirilerin karşısında durdu ve benim arkamda en büyük destekçim oldu. Recep Mamur olmasa Tolunay Kafkas olmazdı" diyen Tolunay Kafkas, Teknik Direktörlük kariyerinde Recep Mamur'un önemli bir yeri olduğunu söyledi.

     

    Recep Mamur'un özü, sözü doğru, karakterinden taviz vermeyen bir kişiliğe sahip olduğunun altını çizen Tolunay Kafkas, "Kayserispor Teknik Direktörü olarak çok şanslı biriyim. Ne zaman bir sıkıntımız olsa Başkan Mamur sürekli yanımızda oldu" ifadesinde bulundu. Teknik Direktörlük kariyerinde Kayserispor'un ayrı bir yeri olduğunu belirten Kafkas, "Ben de bir Kayserili sayılırım. Kayseri benim de memleketim sayılır çünkü annem Develilidir. Kayserispor'un başarılı olması için her türlü fedakarlığı yaptım ve yapmaya da devam edeceğim. Benim için öncelikli olan Kayserispor'un menfaatleridir.

     

    Kayserispor'un başarılı olması için sadece Başkan Recep Mamur'un çalışması yetmiyor. Bu şehir çok güçlü ve her türlü zorluğun altından kalkabilecek bir şehir. İş adamlarının bu takıma sahip çıkması ve Başkan Recep Mamur'a destek vermeleri lazım" diye konuştu.

     

    Tolunay Kafkas, hafta sonunda Kayseri'de oynanacak olan Galatasaray karşılaşması ile ilgili olarak ise, "Galatasaray maçını da mutlaka kazanmalıyız. Bunun için taraftarlarımızın bize destek vermesi lazım. Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz. Taraftarlarımız stadı doldursun ve bize destek olsunlar ki biz de bu maçı kazanalım" dedi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.