|   | 
  • "Şanssız maçlar çıkardık"


    Kayserisporlu futbolcu Deniz Türüç, son maçlarda şanssız olduklarını söyleyerek, "İyi mücadele ortaya koyuyoruz ancak üzerimizde büyük şanssızlık var kazanamıyoruz" dedi.

    Kayserisporlu futbolcu Deniz Türüç, oynayacakları her maçın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. 

     

    Türüç, "Ligin bitimine son altı hafta kaldı. Sivas’ın iki puan önündeyiz ve buraya gelecek. Bu maçları yenmediğimiz için seyircimiz biraz bozuldu ama çok önemli olan bir şey var ki, yenilmiyoruz da. Üzerimizde bir şanssızlık var kazanamıyoruz fakat takım olarak da yenilmiyoruz. Bizim için önemli olan bu. Her puan bizim için önemli. İnşallah önümüzdeki Kasımpaşa maçını kazanıp şanssızlığımızı kırmak istiyoruz" dedi.

     

    Taraftarlara seslenen Türüç, "Taraftarlarımız takıma destek çıksınlar. Bizim seyircilerimizin ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz. Bu sezon için hepsine teşekkür ediyorum. Çünkü çok yardımcı oldular. İnşallah bu önümüzdeki maçlarda yardımcı olurlar ve onlarla beraber galibiyet almaya başlarız" ifadelerini kullandı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.