|   | 
  • "Sokaklar polislere zimmetlenecek"


    İçişleri Bakanı Efkan Ala, terörle mücadeleye yönelik yeni güvenlik planını açıkladı.

    İçişleri Bakanı Efkan Ala, “sokaklar polise zimmetlenecek” sözü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Efkan Ala; “sokak sokak, cadde cadde, mahalle mahalle kimin görevi nedir, nerede başlıyor nerede bitiyor. Böyle bir düzenleme yapıyoruz” dedi.
     
    İçişleri Bakanı Efkan Ala, Türkiye-Belçika Üçlü Bakanlar Toplantısı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.  Terörle mücadeleye yönelik yeni güvenlik konseptini hakkında bilgi veren İçişleri Bakanı Ala, Cizre, Sur, Silopi gibi operasyonların yapıldığı kritik ilçeler başta olmak üzere birçok kentte polis merkezlerinin oluşturulacağını belirterek,
     
    “Görevli, yetkili olanlar, nereden ve ne kadar alandan sorumlu da olacakları belli olacak. Bir olay olduğu zaman sorumlusu aranmayacak. Şimdi birden çok sorumlu, birden çok yetkili var. Şuan da yapıyoruz. Daha kaliteli hizmeti, daha iyi bir biçimde sunabilmek için yaptığımız düzenlemeler. Bölgede de sokak sokak, cadde cadde, mahalle mahalle kimin görevi nedir, nerede başlıyor nerede bitiyor. Böyle bir düzenleme yapıyoruz” ifadelerini kullandı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.