|   | 
  • Spor İl Müdürlüğü İftar Yemeğinde Buluştu


     Spor İl Müdürlüğü İftar Yemeğinde Buluştu
    Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personelimiz Talas Güreş Eğitim Merkezi'nde verilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

      Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personelimiz Talas Güreş Eğitim Merkezi'nde verilen iftar yemeğinde bir araya geldi. 
    Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kurum personeline Talas Güreş Eğitim Merkezinde İftar yemeği verildi. Katılımın yoğun olduğu davete, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, şube müdürlerinin yanı sıra il müdürlüğünde ve tesislerde görev yapan kurum personeli ve aileleri ile antrenörler katıldı. Kur?an-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programının devamında Ney ezgilerinin eşlik etmesiyle davetliler oldukça keyifli anlar yaşadı.
    İftarda konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, "İnsani değerlere has duyguların had safhaya ulaştığı şu Ramazan-ı Şerifte birlik ve beraberliğin sağlanması adına hoş bir atmosfer yaşıyoruz. Müminler ancak kardeştirler. Bu ilahi emir gereği özellikle bu ayda yıkıcı değil yapıcı, ayrıştırıcı değil, birleştirici olmalıyız. İşini güzel yapan işçiyi Allah sever. Cenab-ı Hak insani heyecanlarımızı söndürmesin. Bizleri her zaman helalinden rızk arayan insanlardan eylesin. Kardeşlik bağlarımızın daha da güçlenerek kuvvet kazanmasını diliyorum" dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.