|   | 
  • Suat Arslanboğa bu sezon ilk defa Kayserispor maçında düdük çalacak


     Suat Arslanboğa bu sezon ilk defa Kayserispor maçında düdük çalacak

     Kadir Has Stadı'nda 16 Aralık Pazar günü oynanacak olan Kayserispor-Akhisarspor maçını Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa, böylece bu sezon ilk defa ligde Kayserispor'un maçında düdük çalacak. 
    Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında oynanacak olan müsabakaların hakemleri belli oldu. Kayserispor-Akhisarspor maçını Eskişehir Bölgesi'nden 40 yaşındaki Suat Arslanboğa yönetecek. Bu sezon Kayserispor'un maçında ilkkez düdük çalacak olan tecrübeli isim daha önce Bursa'da oynanan Bursaspor-Kayserispor maçında AVAR Hakemi olarak görev almıştı. Arslanboğa, ayrıca Sarı-Kırmızılı takımın Pazarspor ile oynadığı Türkiye Kupası maçında sahaya çıkmış ve Kayseri ekibi bu maçı 6-1 kazanmıştı. Öte yandan, Suat Arslanboğa bu sezon Akhisarspor'un bir maçında düdük çaldı. Bu maçta Kasımpaşa'ya 5-0 yenilen Akhisarspor'un Galatasaray iye oynadığı maça 4. hakem olarak çıkan Suat Arslanboğa'nın görev aldığı bu maçı ise Ege temsilcisi 3-0 kazandı. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.