|   | 
  • Talas Belediyesi'nden Fayton Büfe Uygulaması


     Talas Belediyesi'nden Fayton Büfe Uygulaması
    Talas Belediyesi birçok yöresel lezzeti vatandaşlara sunduğu Mevlana Restoran’dan sonra şimdide Fayton Büfe’yi hizmete açtı.

    Talas Belediyesi birçok yöresel lezzeti vatandaşlara sunduğu Mevlana Restoran’dan sonra şimdide Fayton Büfe’yi hizmete açtı. 
    Talas Belediyesi teknik hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik hizmetleriyle göz kamaştırıyor. Feyzioğlu Konağı, Yamandede Konağı, Osmanlı evi, Selçuklu evi, Esma Hanım Tesisleri, Mevlana Restoran gibi hizmete kazandırılan mekanlara Fayton Büfe uygulamasıyla farklı bir hizmeti daha eklediklerini belirten Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ilçenin sosyal hayatına renk kattıklarını söyledi. Daha önce sözünü verdikleri bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Palancıoğlu, “ Yenidoğan Mahallesi Toki yanındaki Anneler Parkı içerisinde açtığımız Fayton Büfe belediyemiz tarafından hizmet verecek. Kayseri’nin en meşhur yemekleri arasında gelen sucuk ve köfte ekmeği vatandaşlarımıza sunacağız. Nezih bir ortam hazırladık. Fayton Büfemizin hemen yanı başında yeni nesil oyun gruplarının bulunduğu çocuk parkı bulunuyor. Aileler bu mekanda yemeklerini yerken çocuklarda rahatlıkla parkta vakit geçirebilecek. Buranın en önemli özelliği Kayseri’de ve Türkiye’de bir ilk olması. Bir belediye tarafından böyle bir uygulama yapılıyor. Gece saat 02.00’ye kadar bu hizmeti vereceğiz. Talas, üniversite ve genç nüfusun yoğun olduğu bir yer. Burası üniversitenin hemen yanında olması nedeniyle gençlerimize güvenli ve uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmuş olduk. Bütün vatandaşlarımızı bu güzelim ortamda sucuk ekmek ve köfte ekmek yemeye davet ediyorum” dedi.
    Yenidoğan Mahallesi Toki yanındaki Anneler parkı içerisinde açılan Fayton Büfe’nin açılışında vatandaşlara belediye personeli tarafından özenle hazırlanan sucuk ve köfte ekmek ikram edildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.